Udskiftning af døre og vinduer

Vi kommer alle ønsker og tvivler til livs, så vi er sikre på at aflevere et ordenligt arbejde, som kunden er glad og tilfreds med.

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget

Udskiftning døre og vinduer vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

PR-BYG tilbyder optimale og holdbare løsninger.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af døre og vinduer på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Jeg stræber altid efter at levere den bedste service, og kvalitet. Da jeg netop har arbejdet i faget i mange år, og har kendskab til en stor og bred mængde af optimale løsninger, forventes intet andet på næste opgave jeg kommer ud til. 

Hvis du har spørgsmål eller idéer som du gerne vil vende med mig, så er du meget velkommen til at ringe på tlf. nr.: 22 42 78 57.

Jeg vil vejlede dig så godt som muligt, og tilbuddet som gives er naturligvis uforpligtende for dig som kunde. 

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Tilbud på nye vinduer og døre

  Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning døre og vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.

  Rådgivning til valg af vinduer og døre

  Har du brug for god rådgivning omkring valg af døre og vinduer, fra en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send mig en mail, som jeg svarer på hurtigst muligt.

  Vinduer og døre - referencer

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  ★★★★★

  Absolut en positiv oplevelse. Aftaler overholdt, fair pris, flot stykke arbejde og Philip er en utrolig hyggelig og rar person. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg kontakter, næste gang jeg har et projekt. De varmeste anbefalinger herfra:-)
  Tina Kirkegaard
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  PR - BYG Tømrermester Philip Røssel udskiftede vores vinduer og døre - vi havde en rigtig god oplevelse. PR - BYG er fair i pris, dygtig, god til at komme med input og udfordre ens tanker samt overholder tidsplan. Vi vil til hver en tid benytte os af PR - BYG og Philip.
  Pernille Lundbæk
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Havde aftalt leveringstidspunkt. Håndværker kontaktede os og spurgte om han kunne udføre arbejdet 3 uger før tid (!) Det siger man ikke nej til. Fint og hurtigt arbejde, ikke en finger at sætte på det. Varm anbefaling herfra.
  Knud Bille
  via Anmeld Håndværker

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo