Træterrasser

Vi kommer alle ønsker og tvivler til livs, så vi er sikre på at aflevere et ordenligt arbejde, som kunden er glad og tilfreds med.

Træterrasser

Et af vores specialer er terrasser. Vi har bygget terrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker.

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Få et uforpligtende tilbud på træterrasser

  Har du nogle idéer til dit næste projekt, eller har du blot spørgsmål og har brug for professionel rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. nr.: 22 42 78 57 eller via kontakt@pr-byg.dk

  Vi kan også kontaktes ved, at du udfylder kontaktformularen på siden her. Når du henvender dig, så stræber vi altid efter at svare hurtigst muligt og naturligvis også at  komme med et tilbud. Tilbuddet er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende, så vend gerne dine tanker med os uanset hvor stor eller lille opgaven/projektet er. 

  Vi glæder og til at høre fra dig, og til forhåbentlig at føre dine drømme ud i virkeligheden. 

  Træterrasser - referencer

  Hvis du er nysgerrig, og hvis du gerne vil se hvad jeg kan tilbyde af løsninger, er der her et lille udpluk af nogle af de opgaver som jeg har været ude på. Dette er blot få ud af mange projekter som jeg har arbejdet på. 

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  ★★★★★

  Absolut en positiv oplevelse. Aftaler overholdt, fair pris, flot stykke arbejde og Philip er en utrolig hyggelig og rar person. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg kontakter, næste gang jeg har et projekt. De varmeste anbefalinger herfra:-)
  Tina Kirkegaard
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  PR - BYG Tømrermester Philip Røssel udskiftede vores vinduer og døre - vi havde en rigtig god oplevelse. PR - BYG er fair i pris, dygtig, god til at komme med input og udfordre ens tanker samt overholder tidsplan. Vi vil til hver en tid benytte os af PR - BYG og Philip.
  Pernille Lundbæk
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Havde aftalt leveringstidspunkt. Håndværker kontaktede os og spurgte om han kunne udføre arbejdet 3 uger før tid (!) Det siger man ikke nej til. Fint og hurtigt arbejde, ikke en finger at sætte på det. Varm anbefaling herfra.
  Knud Bille
  via Anmeld Håndværker

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo