Køkkenopsætninger

Vi kommer alle ønsker og tvivler til livs, så vi er sikre på at aflevere et ordenligt arbejde, som kunden er glad og tilfreds med.

Køkkenopsætninger

I ethvert hjem spiller køkkenet en enorm vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, eller om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Netop derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

PR Byg har mange års erfaring med planlægning og opsætning af køkkener. Står dit køkken over for en udskiftning, står vi klar med rådgivning om stil og funktionalitet.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af nogle stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg.

PR Byg sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet.

Hvis du ønsker at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål til opsætning af køkkener, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 22 42 78 57 eller via e-mail på kontakt@pr-byg.dk. Hvis du blot et gratis og uforpligtende tilbud, kan du også udfylde vores kontaktformular på siden her.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Køkkenopsætning - referencer

  Her ser du nogle af vores udførte køkkenopsætninger. Vi tilbyder mange forskellige slags løsninger, og vi vil også meget gerne lytte til dine idéer, uanset omfanget af opgaven.

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  ★★★★★

  Absolut en positiv oplevelse. Aftaler overholdt, fair pris, flot stykke arbejde og Philip er en utrolig hyggelig og rar person. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg kontakter, næste gang jeg har et projekt. De varmeste anbefalinger herfra:-)
  Tina Kirkegaard
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  PR - BYG Tømrermester Philip Røssel udskiftede vores vinduer og døre - vi havde en rigtig god oplevelse. PR - BYG er fair i pris, dygtig, god til at komme med input og udfordre ens tanker samt overholder tidsplan. Vi vil til hver en tid benytte os af PR - BYG og Philip.
  Pernille Lundbæk
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Havde aftalt leveringstidspunkt. Håndværker kontaktede os og spurgte om han kunne udføre arbejdet 3 uger før tid (!) Det siger man ikke nej til. Fint og hurtigt arbejde, ikke en finger at sætte på det. Varm anbefaling herfra.
  Knud Bille
  via Anmeld Håndværker

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo