Tagrenovering

Vi kommer alle ønsker og tvivler til livs, så vi er sikre på at aflevere et ordenligt arbejde, som kunden er glad og tilfreds med.

Tagrenovering

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægning af tag. Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spare tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader dermed ikke udvikles med tiden.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

Hvad end opgaven lyder på, om den er stor eller lille – så er det bestemt noget som PR-BYG kan klare. Trænger taget til lidt kærlighed eller til nyt liv, så er vi behjælpelige med begge.

Kontakt os hvis dit tag trænger til et eftersyn.

Ønsker du et tilbud på din opgave?

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? 


  Få et uforpligtende tilbud

  Når du henvender dig til os, giver vi dig et tilbud på lige præcis din type opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud, som selvfølgelig er 100% uforpligtende for dig.

  Vores ansatte garantere dig at du får et skræddersyet tilbud, hvor dine behov og ønsker er i fokus. Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere.

  Kontakt PR-BYG allerede i dag

  Hos PR-BYG sidder vi klar til at modtage din henvendelse. Vi hører gerne om enhver opgave du end måtte have. Grundet vores store erfaring og ekspertise, er vi også friske på at høre om dine unikke opgaver, som vi forhåbentlig kan hjælpe dig med på din ejendom. 

  Henvend dig allerede i dag gennem vores kontaktformular eller vores kontaktoplysninger, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

  Tagrenovering - referencer

  Vi har haft et hav af opgaver, som du kan se et lille udpluk af her. Nedenunder ser du nogle af de referencer vi har haft af projekter.

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  ★★★★★

  Absolut en positiv oplevelse. Aftaler overholdt, fair pris, flot stykke arbejde og Philip er en utrolig hyggelig og rar person. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg kontakter, næste gang jeg har et projekt. De varmeste anbefalinger herfra:-)
  Tina Kirkegaard
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  PR - BYG Tømrermester Philip Røssel udskiftede vores vinduer og døre - vi havde en rigtig god oplevelse. PR - BYG er fair i pris, dygtig, god til at komme med input og udfordre ens tanker samt overholder tidsplan. Vi vil til hver en tid benytte os af PR - BYG og Philip.
  Pernille Lundbæk
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Havde aftalt leveringstidspunkt. Håndværker kontaktede os og spurgte om han kunne udføre arbejdet 3 uger før tid (!) Det siger man ikke nej til. Fint og hurtigt arbejde, ikke en finger at sætte på det. Varm anbefaling herfra.
  Knud Bille
  via Anmeld Håndværker

  Vores beliggenhed

  Kontaktinfo